Betingelser og vilkår

Denne hjemmeside er styret og ejet af Sampedro ApS (Cvr. 40342079), Adelgade 101, st. tv., 8660 Skanderborg, Danmark. Ved at benytte vores hjemmeside, accepterer du at overholde og være bundet til de følgende krav og betingelser (“Betingelser og vilkår”) samt vores privatlivspolitik, samt hvad der måtte stå på denne side. Hvis du ikke acceptere disse krav og betingelser må du ikke bruge/benytte denne hjemmeside.

blackfridaypris.dk har lov til at opdatere/rette “Betingelser og vilkår, “Privatlivspolitik”, og hvad der måtte stå på denne side til enhver tid. Ændringerne vil blive vist på denne side. Ved brug af denne hjemmeside acceptere du at der kan være opdateringer og at du selv skal holde dig opdateret med disse ved at tjekke denne side. De tjenester blackfridaypris.dk benytter skal du tjekke leverandørerens egen betingelser og vilkår, da det er deres miljø man kommer overpå.

Dit ansvar

Alt indholdet vist på denne hjemmeside er hentet blot for at informere. Det er ikke for at rådgive eller presse dig til et valg. Du må selv henvende dig til en professionel såfremt du har behov for hjælp.

blackfridaypris.dk tjeneste gør at du kan :

  • Indhente informationer om et specifikt område/branche/produkt, hvor du så kan vælge at komme videre til leverandøreren for at benytte deres ydelse/produkt.

Du acceptere også :

  • blackfridaypris.dk står ikke til ansvar for at indholdet som bliver vist på denne hjemmeside er korrekte, det påkræves af brugeren selv tjekker oplysninger/informationer igennem hos leverandøreren.
  • blackfridaypris.dk står ikke til ansvar for nogen form for betaling mellem bruger og leverandør
  • blackfridaypris.dk blot er en tjeneste der viser informationer og at de kontrakter du indgår ikke har noget med blackfridaypris.dk at gøre og derfor ikke står til ansvars på nogen form.

Links til tredjepartshjemmesider

Efter en søgning på blackfridaypris.dk benyttes der links til tredjepartshjemmesider. Når du vælger at besøge en tredjepartshjemmeside skal du være opmærksom på at det er tredjeparts privatlivspolitik der gælder der og ikke blackfridaypris.dk. Vi opfordre dig derfor kraftigt til at læse tredjeparts privatlivspolitik igennem. Vi er ikke på nogen måde ansvarlige for indholdet på tredjepartshjemmesider, som vi linker til.

Virus/hacker

Vi kan ikke garantere at vores hjemmeside er 100% sikker og at der ikke kan komme virus, eller hacker på siden. Vi kan ikke stilles til ansvar for et eventuelt tab.

Ophavsret til blackfridaypris.dk

I henhold til ophavsretsloven må der ikke før skriftlige samtykke fra Sampedro ApS kopieries indhold fra hjemmesiden.

Disclaimer

Hjemmesiden og alt dens indhold sker på eget ansvar. blackfridaypris.dk fraskriver sig udtrykkeligt alle garantier af enhver art. blackfridaypris.dk garanterer ikke, at webservicen vil leve op til dine forventninger og krav. blackfridaypris.dk garanterer ikke at webservicen er fejlfri, sikker, rettidig, uden afbrydelser og at de resultater der bliver vist er korrekte. blackfridaypris.dk tilbyder ikke rådgivning. Hvis oplysningerne ikke stemmer overens med udbyderne, skal der tages udgangspunkt i leverandørens information.

Opdateret : 21 november 2019

Denne side anvender 1. og 3. parts cookies til teknisk funktionalitet og statistik. Ved at fortsætte med at bruge siden accepterer du brug af cookies Læs mere her